ESEMÉNYEK

Minden képzésünkre előzetesen jelentkezni kell kb. 3 héttel a képzés időpontja előtt az esemény leírásában megtalálható online jelentkezési lap kitöltésével. Más eseményeinkre (filmklub, könyvbemutató, társast est stb.) nem szükséges  előzetesen regisztrálni. A programjaink ingyenesek és nem szükséges semmilyen előképzettség a részvételhez.

Az elnyomás arcai képzés 

Október 17-18. (szombat, vasárnap) 10-18 óra

Interaktív bevezető képzés a társadalmi egyenlőtlenségek működéséről.

 Jelentkezés és részletek

Polgári engedetlenség 

2020. november 7-8.(szombat, vasárnap) 10-18 óra

Ezen a képzésen megismerjük, hogy mit jelent a polgári engedetlenség, hogyan lehet erőszakmentes módon alkalmazni az érdekvédelem eszközeként, illetve miként illeszthető be egy hosszú távú kampánystratégiába.

 Jelentkezés és részletek

Részvételi akciókutatás online képzés 

2020. november 14. 9-13 óra, november 15. 9-13 óra, november 23. 18-20 óra

Ezen az online képzésen a résztvevők megismerkedhetnek a részvételi akciókutatás módszer elméleti és gyakorlati alapjaival.

 Jelentkezés és részletek

Hogyan szervezzünk csoportot? képzés

November 21-22. (szombat-vasárnap) 10-18 óra

Neked szól ez a képzés, ha van egy ötleted és elindítanál egy csoportot, megújítanád a jelenlegi csoportod működését, vagy új tagokat szeretnél bevonni.

 Jelentkezés és részletek

______________________________________________________________________________________________

Ha most nem tudsz részt venni egy képzésen, de legközelebb nem akarsz lemaradni róla, akkor ide kattintva iratkozz fel a hírlevelünkre!

Ide kattintva olvasd el a résztvevői beszámolókat korábbi képzésekről!

Ha szeretnéd, hogy minél több hátrányos helyzetű ember vehessen részt a képzéseinken, támogasd munkánkat! Ajánld fel nekünk adód 1%-át a Közélet Iskolájának, hogy még több emberhez eljuthassunk és közösen építhessünk a demokráciát Magyarországon.

Adószámunk: 18626654-1-41 Köszönjük!