Képzések és események

Minden képzésünkre előzetesen jelentkezni kell kb. 2 héttel a képzés időpontja előtt az esemény leírásában megtalálható online jelentkezési lap kitöltésével. Más eseményeinkre (filmklub, könyvbemutató, társast est stb.) nem szükséges  előzetesen regisztrálni. A programjaink ingyenesek és nem szükséges semmilyen előképzettség a részvételhez.

Érdekel mások hogy érezték magukat a képzéseinken? Olvasd el a résztvevői beszámolókat ide kattintva

Közös városunk 2021 online konferencia

Október 15-17.

Részletek és jelentkezés hamarosan...

Részvételi akciókutatás képzés

November 13-14. (hétvége)

A kétnapos képzésen a résztvevők megismerkedhetnek a részvételi akciókutatás elméleti és gyakorlati alapjaival, és valós példákat láthatnak arra, hogy ez a módszer hogyan használható társadalmi problémák megoldására, és miként járulhat hozzá ahhoz, a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok tagjai felismerjék az őket érintő rendszerszintű elnyomás okait, és képesek legyenek kiállni magukért.

  Részletek és jelentkezés

Kapcsolódj be! - toborzás és szövetségépítés képzés Miskolcon

November 27. (szombat)

A társadalmi célokért dolgozó szervezetek számára a legnagyobb értéket a tagok és önkéntesek jelentik. A tenni akaró csapat megszervezése, aktivisták és támogatók bevonása mind a szervezet eredményes munkájának az alapja. Ezen a gyakorlati képzésen megtanulhatod, hogyan építs olyan szervezetet, ami egyben egy biztos és sokszínű közösség is.

  Részletek és jelentkezés

A jogaid nem védik meg magukat! - képzés állampolgári jogokról

November 20. (szombat)

Mennyire ismered a jogaidat és mennyire tudsz élni velük a gyakorlatban? Ezen a képzésen azokkal a jogokkal ismerkedünk meg, amelyek segítségével érvényt szerezhetsz érdekeidnek és formálhatod közösséged életét. Olyan önkénteseket, aktivistákat vagy hátrányos helyzetű embereket várunk, akik a szeretnének a társadalmi igazságosságért tenni a jog eszközeivel.

 Részletek és jelentkezés

Mi közünk a választásokhoz? Képzés civil szervezeteknek és közösségeknek

December 4-5. (hétvége)

Erre a műhelyünkre civil szervezetek, önszerveződő közösségek és társadalmi mozgalmak képviselőit várjuk, akik szeretnének szervezeti álláspontot és stratégiát kialakítani a közelgő országgyűlési választásokkal kapcsolatban annak érdekében, hogy a választásokat leginkább hasznosítani tudják az általuk képviselt csoportok és ügyek érdekeinek képviseletéhez.

 Részletek és jelentkezés

2022 első felében tervezett képzések: 

- Kommunikáció és média az érdekvédelemben (kezdő és haladó képzések)

- Hogyan szervezzünk csoportot?

- Állj ki magadért és másokért! - érdekvédelem és bázisépíté

- Stratégiai tervezés

- A felszabadítás pedagógiája

- Hogyan beszélgessünk jól? moderátorképzés

- Közösségi érdekérvényesítés a munkahelyeken

- Milyen egy erős mozgalom?

És további képzések is várhatóak...

Ide kattintva olvasd el a résztvevői beszámolókat korábbi képzésekről!

Ha szeretnéd, hogy minél több hátrányos helyzetű ember vehessen részt a képzéseinken, támogasd munkánkat! Ajánld fel nekünk adód 1%-át a Közélet Iskolájának, hogy még több emberhez eljuthassunk és közösen építhessünk a demokráciát Magyarországon.

Adószámunk: 18626654-1-41 Köszönjük!