Aktuális események

Szolidaritással a koronavírus ellen

- szünet a Közélet Iskolájában

 A koronavírus miatti bizonytalan helyzet nagy kihívás mindannyiunknak, amiben nagy felelősséggel is tartozunk egymásért. Ezért ezekben a napokban különösen fontos, hogy támogatással, együttérzéssel és szeretettel forduljunk egymás felé, és közösen tegyünk a vírus gyors terjedése ellen.

 A mostani tudásunk alapján a legjobb eszköz a koronavírus terjedése ellen, hogyha minél kevesebbet érintkezünk egymással, és vigyázunk azokra, akik a leginkább kitettek a vírusnak. Ezért a Közélet Iskolájában elhalasztjuk a márciusi, vagyis a hivatalos veszélyhelyzet idejére hirdetett programjainkat, és ha szükségesnek látjuk, akkor további eseményeinket is halasztani fogjuk.

A képzésekre jelentkezőket külön emailben tájékoztatjuk a fejleményekről, és itt a Facebookon is megtaláljátok majd a legújabb információkat.

Mit tehettek ti?

1. Előzzük meg együtt a fertőzést – Maradjatok ti is otthon, ha tehetitek. Mossatok gyakran kezet, kövessétek az egészségügyi előírásokat
 2. Segítsetek másoknak, akiket jobban veszélyeztet a vírus – Támogassátok a környezetetekben élő időseket, krónikus betegeket
3. Informálódjatok a pánik helyett – szerezzetek és terjesszetek hiteles információt, ne üljetek fel a gyűlöletkeltő cikkeknek, mert a tudás ilyenkor is erőt ad!

Ide kattintva olvasd el a résztvevői beszámolókat korábbi képzésekről!

Ha szeretnéd, hogy minél több hátrányos helyzetű ember vehessen részt a képzéseinken, támogasd munkánkat!