Adományozz nekünk!

A Közélet Iskolája célja a pénzügyileg független és hosszú távon fenntartható működés. Szeretnénk biztonságos munkahelyeket teremteni és elmélyült együttműködéseket kialakítani a hátrányos helyzetű emberekkel és az őket képviselő szervezetekkel, csoportokkal.

Ahhoz, hogy azt csinálhassuk, amire valóban szükség van, és ne a pályázati kiírások határozzák meg munkánkat, nagy szükségünk van támogatásodra.

* Pénzzel támogatnád a munkánkat?

- Közhasznú alapítványként 2018-tól kezdve jogosultak vagyunk az 1%-os támogatás gyűjtésére, így ebben a formában is örömmel fogadjuk a támogatásodat! Adószámunk: 18626654-1-41. Az 1%-os felajánláshoz szükséges nyilatkozatot innen töltheted le >>>

- Ha cégként támogatnál minket, itt találsz információt a kedvezményekről >>>

- Ha egyszeri kisebb vagy nagyobb összegű támogatással szeretnéd segíteni a Közélet Iskolája  tevékenységét, a következő összegek is nagyon sokat segítenek.

* 2400 Ft - egy hátrányos helyzetű budapesti résztvevő utazási költségei egy kétnapos képzésen (utazásonként 2 jegy)

* 6000 Ft - 15 hátrányos helyzetű résztvevő számára kávé, tea, rágcsálnivaló és gyümölcs egy kétnapos képzésen

* 10.000 - egy vidéki hátrányos helyzetű résztvevő utazási költségei egy kétnapos képzésen

* 10.000 Ft - egy vidéki hátrányos helyzetű résztvevő szállása egy kétnapos képzésen

* 20.000 Ft - egy hátrányos helyzetű kutató havi ösztöndíja egy részvételi akciókutatás keretében

* 30.000 Ft - 15 hátrányos helyzetű résztvevő ellátása egy kétnapos képzésen

 

- A rendszeres felajánlás hatalmas segítség nekünk, hiszen így minden hónapban előre láthatjuk, mennyi bevétellel számolhatunk. A stabil, kiszámítható működéshez ez elengedhetetlen. Segíts a független működésben, segíts, hogy a programokat kiszámíthatóan tudjuk tervezni!

- "A demokrácia nem főnév, hanem ige" - támogass minket az Adjukösszén!

- Segíts folyamatosan a bankkártyáddal! A Közélet Iskolája részt vesz a MagNet Bank Segítő Bankkártya programjában, ami lehetőséget nyújt arra, hogy ha magnetes bankkártyával vásárolsz, akkor a bank a kezelési költség egy részével automatikusan támogatja az általad választott civil szervezetet. Jelölj be minket a MagNet Bank oldalán és adományozz minden vásárlásoddal úgy, hogy ez neked semmibe sem kerül!

Bankszámlaszám: Közélet Iskolája Alapítvány, Magnet Bank 16200106-11553650. A megjegyzés rovatba kérjük, írd azt, hogy "adomány".

* Szívesen adományoznál természetben?

Örömmel fogadunk természetbeni adományokat is.

- Nagy szükségünk van BKV-jegyekre (a képzéseink hátrányos helyzetű résztvevőinek utazási támogatásához), flipchart-papírra és egyéb irodai eszközökre a képzéseink lebonyolításához.

- Ha tudsz ingyen nyomtatni vagy fénymásolni a számunkra, nagyon várjuk a jelentkezésedet!

- Ha szívesen adományoznál kávét, teát, rágcsálnivalót, ezzel nagyban hozzájárulsz ahhoz, hogy ellátás tudjunk biztosítani a kurzusokon és a kutatási találkozókon!

Kapcsolat: kozeletiskolaja@gmail.com

KAPCSOLAT

Email: kozeletiskolaja@gmail.com

Telefon: 06 20 381 8996 (Udvarhelyi Tessza)

Közélet Iskolája Alapítvány, Magnet Bank 16200106-11553650

image

Fotó: Börcsök Zsófia