Hogyan építsünk fenntartható szervezetet? - forrásteremtés képzés Miskolcon

IMG_8171
from közéletiskolája on Flickr

A fenntartható és kiszámítható szervezeti működés fontos alapja az igazságos társadalomért való munkának. A szervezeteknek több lábon kell állniuk pénzügyileg is, hogy maguk határozhassák meg a tevékenységüket, és függetlenedni tudjanak a pályázati kényszerektől. Ezen a képzésen megtanulhatod, hogyan építs te is ilyen szervezetet!

Mikor? Szeptember 25. (szombat) 10.00-18.00

Hol? Miskolc, Avasi közösségi kávézó (Szentgyörgy út 42-44.)

Ha szeretnél részt venni, töltsd ki ezt a jelentkezési lapot az oldal alján vagy a linkre kattintva 2021. szeptember 15-ig: https://forms.gle/FKauoQw7HnEEuDns7

Kiket várunk? Olyan önkénteseket, aktivistákat, civil szervezeti munkatársakat vagy a közösségi munka iránt érdeklődő embereket várunk, akik a társadalmi igazságosságért dolgoznak. Előnyben részesülnek azok, akik maguk is hátrányos helyzetű csoport tagjai, vagy akik többen jelentkeznek egy szervezetből, hogy jobban be tudják forgatni a képzésen szerzett tudást a mindennapi munkájukba.

 

A képzésen ilyen kérdésekre keresünk megoldásokat interaktív módszerekkel:

-               Hogyan segítse az adománygyűjtés a stratégiai szakmai célok elérését?

-               Milyen eszközei vannak az adománygyűjtésnek?

-               Hogyan építsünk fel egy adománygyűjtő kampányt?

-               Hogyan függ össze a jó csoportműködés és pénzügyi stabilitás?

 

A képzésen a részvétel ingyenes, de ha be tudod fizetni a 15.000 Ft/fő részvételi díjat vagy annak egy részét, hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek. A képzés alatt ebédet, valamint szükség esetén utazási támogatást és szállást is biztosítunk.

A képzést Kovács Vera (Utcáról Lakásba Egyesület) és Fernengel Ági (Közélet Iskolája) tarták.

 Hívj fel minket, vagy írj nekünk bátran, ha kérdésed van! www.kozeletiskolaja.hu, kozeletiskolaja@gmail.com, 06209571610 (Fernengel Ági)

Nézd meg a többi képzésünket is! 

Jelentkezési lap