Hogyan legyél kampányfőnök? – képzés a Közélet Iskolájában

kampányfőnök fb cover
from közéletiskolája on Flickr

Ezen a képzésen megtudhatod, hogyan kell egy sikeres és erős közösségi választási kampányt koordinálni. Olyan civil csoportok és progresszív pártok tagjait, aktivistáit, jelöltjeit és kampányfőnökeit várjuk, akik szeretnének alulról szerveződő, erős kampányt építeni helyi vagy országgyűlési választásokon, miközben hűek maradnak az értékeikhez a szervezés módszereiben és a kommunikációban is.

A kétnapos képzésen ilyen kérdésekre keresünk megoldásokat:

-          Mi a kampányfőnök szerepe egy közösségi kampányban?

-          Hogyan épül fel egy választási kampány?

-          Hogyan lehet támogatói bázist építeni?

-          Hogyan szervezzük és koordináljuk az önkénteseket?

-          Milyen egy jó kommunikációs stratégia?

-          Mit tanulhatunk a sikeres magyar és külföldi kampányokból?

Miért gyere el?

-          Gyakorlatban tapasztalt képzők

-          Interaktív, változatos módszerek

-          Sokszínű, befogadó és tenni akaró csoport

Mikor? 2021. július 17-18. (szombat-vasárnap) 10-18 óra

Hol? Budapest

Jelentkezés az oldal alján található űrlapon vagy ide kattintva 2021. július 1-ig: https://forms.gle/97XJxzsvN2f8Jqg69

A elmúlt időszak járványügyi veszélyhelyzetére való tekintettel minden óvintézkedést megteszünk, hogy a képzést biztonságos körülmények között tudjuk megtartani.
A képzésen való részvétel az első oltást követő két héttel lehetséges! Erről bővebben a jelentkezési lap elején olvashatsz.

A képzésen a részvétel ingyenes, de ha be tudod fizetni a 25.000 Ft/fő részvételi díjat vagy annak egy részét, hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek. A képzés alatt ebédet, valamint szükség esetén gyermekfelügyeletet utazási támogatást és szállást is biztosítunk. A képzés helyszíne mechanikus kerekesszékkel közlekedő emberek számára fizikailag akadálymentes.

A képzést tartják:

Udvarhelyi Tessza: Kulturális antropológus és környezetpszichológus, a Közélet Iskolája alapítója. Közel 20 éve dolgozik civil szervezetekkel és társadalmi mozgalmakkal, mélyen elkötelezett a társadalmi igazságosság mellett. Aktivista és érdekvédelmi tapasztalatait A Város Mindenkié csoportban szerezte, a Mártát a Magdolnának és a Pikót Polgármesternek önkormányzati kampányok koordinátora volt.

Nagy Zsófia: Szociológus és kulturális antropológus, az ELTE Társadalomtudományi Kar Szociálpszichológia Tanszékének oktatója, a Pikót Polgármesternek kampány kommunikációs koordinátora volt.

Kapcsolat: www.kozeletiskolaja.hu, kozeletiskolaja@gmail.com, 0620 381 8996

További képzésekért kattins ide!