Hogyan szervezzünk hatékony online eseményeket? - módszertani műhelyek

49805698341_9f4f6fa3d3_b
from közéletiskolája on Flickr

Az online megbeszélések, események és képzések mára az életünk természetes részét képezik, ám aki maga is próbált ilyet szervezni, tudhatja, hogy nem könnyű ezeket az alkalmakat egyszerre hatékonnyá, érdekessé és közösségivé tenni. A következő képzési alkalmak különböző témákra fókuszálnak, amelyek egyben vagy külön-külön is elvégezhetőek maximum 12 fő részvételével.

Szervezés és moderálás

Az első képzési alkalmon a találkozók előkészítése, szervezése és moderálása lesz a fókuszban. Fontos, hogy mindenki szóhoz jusson, elérjük a kitűzött célt, de legyen mód a kapcsolatok építésére is. A résztvevőnek lehetőségük lesz közösen gondolkodni, megosztani a tapasztalataikat és konkrét helyzeteket gyakorolni is.

Időpont: Január 18.  16:00-19:00

 

Online eszköztár bővítés

A második képzési alkalmon események vagy képzések színesítésére mutatunk be javaslatokat. Olyan konkrét online eszközöket, alkalmazásokat, felületeket próbálhatnak ki a résztvevők, amelyek segítségével igazán változatossá és interaktívvá tudják tenni az online eseményeket. 

Időpont: Január 25. 16:00-19:00

Jelentkezés

Zoomon tartjuk az alkalmakat, amihez a résztvevőknek szüksége lesz kamerával és mikrofonnal ellátott számítógépre és stabil internetkapcsolatra. A linket a képzési alkalmakra bekerült résztvevőknek küldjük el. A két alkalom akár külön-külön is elvégezhető.

Jelentkezés az oldal alján található űrlapon 2021. január 11-ig vagy ide kattintva!   

Kapcsolat: www.kozeletiskolaja.hu, kozeletiskolaja@gmail.com, 0620 550 1561