Szerveződj! társasjáték-vezető képzés

IMG_7876_Fotor
from közéletiskolája on Flickr

A Szerveződj! társasjáték az érdekvédelem és aktivizmus módszereivel ismerteti meg a résztvevőket játékos módon. A társas célja, hogy a játékos csoport elgondolkozzon azon, hogy milyen eszközökkel tud kiállni saját közössége vagy mások érdekeiért, hogyan lehet hatásosan fellépni, kampányolni, mozgalommá szerveződni és tenni egy igazságosabb világért.

Tudj meg többet a játékról: http://www.kozeletiskolaja.hu/page/szervezodj-tarsasjatek

A Közélet Iskolája játékát szeretnénk minél többekhez eljuttatni, ezért az a célunk, hogy olyan embereket képezzünk, akik hatékonyan tudják elmagyarázni a szabályokat, levezetni a játékot és az azt követő beszélgetést, feldolgozást. Azt szeretnénk, ha  a játékmesterek elvinnék a játékot a saját közösségeikbe, valamint hosszú távú önkéntes lehetőséget ajánlunk a Közélet Iskolájában játékvezetőként.

Neked való ez a feladat, ha…

- érdekel az aktivizmus, közösségszervezés

-  kipróbálnád magad játékvezetőként

- szeretnél többet megtudni a játékosítás pedagógiájáról

- van időd a képzést követően több közösségben lejátszani a játékot

-  szívesen vállalnál a jövőben játékvezetést a Közélet Iskolája eseményein

A képzés programja: A délután alatt bemutatjuk a Szerveződj! társasjáték célját, a társashoz kapcsolódó ráhangolódó gyakorlatokat, közösen játszunk, végül pedig megvitatjuk, hogy milyen egy jó moderátor és hogyan érdemes játékot vezetni.

   Mikor? 2020. augusztus 28. (péntek)  16-20 óráig

 Hol? Auróra közösségi ház (Budapest 1084 Auróra utca 11.)

  Jelentkezés  és további információ augusztus 14-ig ide kattintva! 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/317136969333046/

A képzést csak akkor tartjuk meg, ha ez biztonságos a résztvevők számára, ugyanakkor mindenképp érdemes jelentkezni, mert járványhelyzet esetén a képzést vagy online tartjuk meg, vagy értesíteni fogjuk a jelentkezőket az új időpontról!

A képzésen a részvétel ingyenes, de ha be tudod fizetni a 5.000 Ft/fő részvételi díjat vagy annak egy részét, hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek. Szükség esetén utazási támogatást biztosítunk. A képzés helyszíne fizikailag akadálymentesített.

A képzést tartják:

Udvarhelyi Tessza, kulturális antropológus és környezetpszichológus, a Közélet Iskolája alapítója, a Szerveződj! társasjáték megálmodója. Aktivista és érdekvédelmi tapasztalatait A Város Mindenkié csoportban szerezte, közel 20 éve dolgozik civil szervezetekkel és társadalmi mozgalmakkal, mélyen elkötelezett a társadalmi igazságosság mellett.

Balog Gyula, a Közélet Iskolája kuratóriumának szegénységben élő tagja. Gyula 44 évvel ezelőtt kezdte a politikai aktivizmust, és 15 évesen már képzéseket tartott. A Város Mindenkié csoportnak alakulása óta tagja. 2015 óta közösségszervezéssel és képzések tartásával foglalkozik, emellett érzékenyítő programot koordinál, elsősorban diákoknak.

További információ: kozeletiskolaja@gmail.com, www.kozeletiskolaja.hu,  06 20 381 8996