Szerveződj! társasjáték-vezető képzés

IMG_7876
from közéletiskolája on Flickr
A Szerveződj! társasjáték az érdekvédelem és aktivizmus módszereivel ismerteti meg a résztvevőket játékos módon. A társas célja, hogy a játékos csoport elgondolkozzon azon, hogy milyen eszközökkel tud kiállni saját közössége vagy mások érdekeiért, hogyan lehet hatásosan fellépni, kampányolni, mozgalommá szerveződni és tenni egy igazságosabb világért.

Tudj meg többet a játékról ide kattintva! 

 A Közélet Iskolája játékát szeretnénk minél többekhez eljuttatni, ezért az a célunk, hogy olyan embereket képezzünk, akik hatékonyan tudják elmagyarázni a szabályokat, levezetni a játékot és az azt követő beszélgetést, feldolgozást.

 

Neked való ez a képzés, ha…

-  érdekel az aktivizmus, közösségszervezés
- kipróbálnád magad játékvezetőként
- szeretnél többet megtudni a játékosítás pedagógiájáról
- szívesen vállalnál a jövőben játékvezetést saját közösségedben vagy akár a Közélet Iskolája eseményein

 A képzés programja: A délután alatt bemutatjuk a Szerveződj! társasjáték célját, a társashoz kapcsolódó ráhangolódó gyakorlatokat, közösen játszunk, végül pedig megvitatjuk, hogy milyen egy jó moderátor és hogyan érdemes játékot vezetni.

 

Mikor? 2021. június 11. (péntek) 16-20 óra
Hol? Budapesten akadálymentes helyszínen
 Jelentkezés május 27-ig az oldal alján található űrlapnak a kitöltésével vagy ide kattintva! 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/589081575395234/

A elmúlt időszak járványügyi veszélyhelyzetére való tekintettel minden óvintézkedést megteszünk, hogy a kis létszámú képzést biztonságos körülmények között tudjuk megtartani.
A képzésen való részvétel az első oltást követő két héttel lehetséges! Erről bővebben a jelentkezési lap elején olvashatsz.

 A képzésen a részvétel ingyenes, de ha be tudod fizetni a 5.000 Ft/fő részvételi díjat vagy annak egy részét, hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek. Szükség esetén utazási támogatást biztosítunk. A képzés helyszíne fizikailag akadálymentesített.

 

A képzést tartja:

Balog Gyula, a Közélet Iskolája kuratóriumának szegénységben élő tagja. Gyula 44 évvel ezelőtt kezdte a politikai aktivizmust, és 15 évesen már képzéseket tartott. A Város Mindenkié csoportnak alakulása óta tagja. 2015 óta közösségszervezéssel és képzések tartásával foglalkozik, emellett érzékenyítő programot koordinál, elsősorban diákoknak.

Böhler Nóra művészettörténész – szociálpedagógus, a Kesztyűgyár Közösségi Ház és a Zsendülő Tanoda munkatársa. 2016 óta dolgozik marginális helyzetben lévő gyerekekkel a Kontúr Közhasznú Egyesület önkénteseként. Drámajátékokra, kortárs művészeti gyakorlatokra és társasjátékokra épülő pedagógiai programok szervezője.

 További információ: kozeletiskolaja@gmail.com, www.kozeletiskolaja.hu, 06 20 550 1561

 

Jelentkezési lap: