Te is szeretnéd, hogy igazságosabb országban éljünk? - Ajánld fel adód 1%-át a Közélet Iskolájának

Amikor leadod az adóbevallásodat támogass minket: 

Név: Közélet Iskolája Alapítvány

Adószám: 18626654-1-41

Miért pont a Közélet Iskolája? 

► Te is szeretnéd, hogy megváltozzon a magyar politika? 

► Te is szeretnéd, hogy igazságosabb országban éljünk? 

► Te is szeretnéd, hogy ne kiváltság legyen a közéletben való részvétel?

Ha a válaszod igen, akkor támogass minket adód 1%-ával!

Mi olyan embereket képzünk, akik a megszerzett tudásukat egy számukra fontos ügy szolgálatába állítják, legyen szó környezetvédelemről, emberi jogokról vagy kisebbségi érdekekről.  A nálunk képzettek képesek kollektíven kiállni, nyomást gyakorolni a hatalomra és hatékonyan érvényesíteni az elnyomott csoportok érdekeit. Hiszünk benne, hogy a tudás erőt ad!

Mire költjük? 

A felajánlásokból befolyt összegekből a hátrányos helyzetű emberek számára szervezett ingyenes programjainkat szeretnénk finanszírozni.

Hogyan kell felajánlani az 1%-ot? 

Lépésről lépésre összefoglaljuk, hogy mit kell tenned. Egy átlagos SZJA 1%-a több ezer forint, így megéri rászánni az a pontosan 5 percet, ami alatt mi is végigpróbáltuk az online folyamatot. 

  • Először is menj a https://eszja.nav.gov.hu oldalra, ahol be kell jelentkezned az ügyfélkapuba. A felajánlást május 20. éjfélig teheted meg. 
  • Az 1+1% résznél a nyilatkozom gombra kattintva jutsz tovább, ahol a rendelkező nyilatkozat fülre kattintva lenyílik az ablak, ahol ki kell tölteni az adatokat.
  • Megadhatod a személyes adataidat, így tudni fogjuk, hogy tőled kaptuk a támogatást, de ez nem kötelező. 
  • rendelkezés civil kezdeményezés részére szekciónál a kedvezményezett adószámához írd be a Közélet Iskolája adószámát: 18626654-1-41 (a kötőjeleket nem kell beírni, a rendszer kitölti magától). Automatikusan meg fog jelenni a civil kedvezményezett nevénél az, hogy Közélet Iskolája Alapítvány. 

  • Az utána következő részben egyházak számára ajánlhatsz fel további részt a személyi jövedelemadódból. 
  • Ezután a nyilatkozatot el lehet menteni, ám fontos, hogy ez nem egyenlő a beadással! Ezután a tovább a beadáshoz gombra kell kattintani, majd a beadás gombra. Ha minden jól ment, akkor ezt kell látnod a képernyőn: 

Ha nincs ügyfélkapud, akkor postai úton is el lehet intézni. További információt itt találsz

Nagyon köszönjük!
Másképpen is tudsz támogatni minket: 
http://www.kozeletiskolaja.hu/page/tamogass-minket