Barion Pixel

Tudástár

Nagyon hálás vagyok a Közélet Iskolájának, hogy részt vehettem a Kit érdekelnek a választások? című műhelyén. A háromnapos műhely végén tudatos választópolgárként hagytam el a termet. Nem csak ahhoz segített hozzá, hogy eredményesebben tudjak részt venni annak a civil szerveződésnek a munkájában, amelynek önkéntese vagyok, hanem jobb állampolgárrá is váltam.

Úgy érzem, hogy a műhely felvértezett arra, hogy konkrét tényekre és példákra alapozott érvrendszerrel szállhassak vitába az elkövetkező választási időben. Remélhetőleg meggyőzően fogom továbbadni ahol csak lehet, amit ezen a hétvégén megismertem.

Nagy élmény volt a többi résztvevővel is találkozni, ügyeiket megismerni, és velük eszmét cserélni. Értékes eleme a programnak, hogy Budapesten kívülről is érkeznek különféle civil szervezetektől, de a fővárosi szervezetekből is bevon A Közélet Iskolája olyan embereket, akik a szokásos aktivista és civil körökön kívül esnek. A műhely lehetőséget biztosít szervezetek kapcsolati hálójának kiterjesztésére, más szervezetek módszereinek megismerésére, és arra is, hogy a saját szervezetünk programjait konkrét és praktikus feladatok keretében fejleszthessük.

A műhelyvezetők hozzáértése befogadhatóvá és feldolgozhatóvá tett egy nagyon nehéz és szerteágazó témát. Nem voltak üresjáratok és felesleges pillanatok ezalatt a hétvége alatt.

Perczel Juli

További fotók a képzésről >>>

Fotó: Várady István

Megosztás Facebookon
Az elmúlt hétvégén abban a szerencsés helyzetben volt részem, hogy részt vehettem a Közélet Iskolája képzésen, ahol Fernengel Ági és Jagodits Eszter képzők segítségével mélyültünk el a stratégiai tervezés világában. Nem ez volt...
A Közélet Iskolája 2023-as évét új programok és képzések kifejlesztése és az új csapat összeállása határozta meg. Most ismét büszkén mutatjuk meg nektek a munkánk és a közösségünk alakulását, fejlődését!...
Kosár
//
A kosarad üres.
0
//
Megszakítás