Képzések és események

Minden képzésünkre előzetesen jelentkezni kell kb. 2 héttel a képzés időpontja előtt az esemény leírásában megtalálható online jelentkezési lap kitöltésével. Más eseményeinkre (filmklub, könyvbemutató, társast est stb.) nem szükséges  előzetesen regisztrálni. A programjaink ingyenesek és nem szükséges semmilyen előképzettség a részvételhez.

Érdekel mások hogy érezték magukat a képzéseinken? Olvasd el a résztvevői beszámolókat ide kattintva!

Aktuális programok: 

Nyelvtöröttek - olvasókör és beszélgetés 

Ezen az olvasókörön arról beszélgetünk, hogy nyelvi és kulturális szempontból mennyire befogadó az iskola. Az olvasott szövegek segítségével feltérképezzük az oktatási egyenlőtlenséget és közösen gondolkodunk a változás lehetőségeiről.

  Részletek és jelentkezés

Közösségi érdekérvényesítés a munkahelyen - online képzsés

Május 29-30. (hétvége) 10-13 óra és 15-18 óra

A munkahelyen számtalan igazságtalanság éri az dolgozókat, ezért nagyon fontos, hogy ezeket felismerjük és megtanuljuk, hogyan tudunk hatékonyan fellépni a közösség érdekeiért.

Részletek és jelentkezés 

Szerveződj! játékvezető képzés

Május 28. (péntek) 16-20 óra

Tanuld meg vezetni a Közélet Iskolája saját társasjátékát! A Szerveződj! társas az érdekvédelem és aktivizmus módszereivel ismerteti meg a résztvevőket játékos módon

 Részletek és jelentkezés hamarosan...

Polgári engedetlenség

Május 29-30. (hétvége) 10-18 óra

Megtudhatod, hogyan lehet erőszakmentes módon alkalmazni a polgári engedetlenséget az érdekvédelem eszközeként egy kampány során.

Részletek és jelentkezés hamarosan...

Hogyan legyél kampányfőnök?

Július 10-11. (hétvége) 10-18 óra

Ezen a képzésen arról tanulhatsz, hogy miként kell egy sikeres és erős alulról szerveződő kampányt koordinálni civil csoportként.

 Részletek és jelentkezés hamarosan...

______________________________________________________________________________________________

Ha most nem tudsz részt venni egy képzésen, de legközelebb nem akarsz lemaradni róla, akkor ide kattintva iratkozz fel a hírlevelünkre!

Ide kattintva olvasd el a résztvevői beszámolókat korábbi képzésekről!

Ha szeretnéd, hogy minél több hátrányos helyzetű ember vehessen részt a képzéseinken, támogasd munkánkat! Ajánld fel nekünk adód 1%-át a Közélet Iskolájának, hogy még több emberhez eljuthassunk és közösen építhessünk a demokráciát Magyarországon.

Adószámunk: 18626654-1-41 Köszönjük!