Aktuális / Stratégiai tervezés

STRATÉGIAI TERVEZÉS képzés a Közélet Iskolájában

Fotó: Várady István - 2. alkalom
from Közélet Iskolája on Picasa

A Közélet Iskolája egy közösségi oktató- és kutatóközpont, amely a kirekesztett csoportok aktív társadalmi részvételét támogatja.

Erre a képzésünkre elsősorban a hátrányos helyzetű emberek érdekeit védő szervezetek, önszerveződő közösségek és társadalmi mozgalmak képviselőit várjuk, akik szeretnék, ha a szervezetüknek lenne világos víziója rövid, közép és hosszú távú céljairól és kidolgozott stratégiája ezeknek a céloknak az elérésére.

A képzés tervezett témái:

  • a vízió szerepe a szervezet és a tagok életében
  • a stratégia jelentősége egy szervezet életében
  • a stratégiaalkotás módszertana

A képzésen előnyt jelent, ha egy szervezetet több (max. 3) ember képvisel, mert így könnyebb lesz alkalmazni az itt tanult szemléletet és módszereket.

Mikor? 2016. február 19-20-21. (péntek-szombat-vasárnap), 10.00-18.00h

Hol? Auróra közösségi központ (Budapest, VIII. kerület, Auróra utca 11.)

A képzésen a részvétel ingyenes, de ha be tudod fizetni a 30.000 Ft/fő részvételi díjat, akkor hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek!

A képzés idejére kávét, teát, rágcsálnivalót és ebédet biztosítunk.

Minden résztvevő utazási költségét megtérítjük (Budapestre és a Budapesten belüli tömegközlekedésre is), aki ezt az igényét előre jelzi. Minden esetben a legolcsóbb utazási formát tudjuk csak támogatni. Ha valamelyik résztvevőnek olcsóbb szállást foglalni, mint utazást fizetni, azt is térítjük.

Jelentkezés e-mailben a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével vagy az online elérhető űrlapon. Jelentkezési határidő: 2016. február 8. (hétfő)

További információ: Udvarhelyi Tessza (06 20 381 8996), kozeletiskolaja@gmail.com

A képzés szórólapja innen letölthető.

A képzés plakátja innen letölthető.

Newest Newer