Jelentkezz önkéntesnek!

Zavar, hogy sokak nem tudnak érdemben beleszólni az őket érintő döntésekbe? Szeretnéd, hogy minél többen megtapasztalják, hogy a közügyeket együttes erővel tudjuk alakítani? Örülnél, ha egyre többen kezdenének el szerveződni, és képessé válnának arra, hogy sikerrel képviseljék az érdekeiket? Szívesen tennél azért, hogy ez a szemlélet jobban elterjedjen? Hiszel benne, hogy a tudás erőt ad? 

Legyél a Közélet Iskolája önkéntese, tegyél a változásért, tegyél a közösségedért!

A Közélet Iskolájánál azért dolgozunk, hogy az állampolgári részvétel minél szélesebb körben elterjedjen a magyar társadalomban. Képzéseket tartunk a társadalmi egyenlőtlenségekről, és arról, hogy hogyan tehetünk a valódi egyenlőségért és demokráciáért. Filmklubokat és beszélgetéseket tartunk a mozgalmi múltról, könyveket jelentetünk meg a témában, és stratégiai tervezéssel segítünk civil szervezeteknek.

Kapcsolódj be te is a munkánkba, ha...

  • megtanulnád, hogyan kell vezetni a mozgalmi társasjátékunkat, hogy aztán te is megtarthasd a játékot hátrányos helyzetű emberek számára,

  • segítenél a rendezvényeink (pl. filmklubok) szervezésében,

  • hirdetnéd a programjainkat, és segítenél, hogy minél többen részt vehessenek rajtuk,

  • gyűjtenél vagy fordítanál megosztható cikkeket, tartalmakat közéleti, mozgalmi témákban,

  • vagy szívesen fotóznál az eseményeinken,

és egy motivált csapathoz szeretnél tartozni!

Itt te határozhatod meg, hogy miben és milyen mértékig szeretnél részt venni! Ha nincs sok időd, akár alkalmi önkéntességre is van lehetőséged, és így akár havi pár órával is hozzájárulhatsz a munkánk sikeréhez.

Amit cserébe nyújtunk:

  • érdeklődésednek megfelelő feladatok,

  • szakmai támogatás,

  • rendszeres önkéntestalálkozók,

  • önképző alkalmak, belső képzések,

  • közös értékekért dolgozó, elkötelezett csapat.

Ha szeretnél nekünk segíteni, kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot!

Jelenleg csak MISKOLCI önkénteseket keresünk. Budapestiként 2021-ban tudsz majd csatlakozni :)

Közvetlen link a jelentkezési laphoz

Hogyan támogathatsz minket még?

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a közérdekű önkéntes tevékenységről szóló 2005. évi LXXXVIII. törvény alapján 2015. június 2-án 8658 sorszám alatt nyilvántartásba vette a Közélet Iskolája Alapítványt, mint fogadó szervezetet.

Ha szeretnéd, hogy minél több hátrányos helyzetű ember vehessen részt a képzéseinken és kutatásainkban, valamint, hogy minél több emberhez eljuthassanak kiadványaink, támogasd munkánkat!