Szülinap és választási kisokos bemutató

Szeptember 4.
Auróra Közösségi ház
17:00- 18:45 "Civilek" az önkormányzatokban - elefánt a porcelánboltban? kisokos bemutató és kerekasztal beszélgetés a Közélet Iskolájában
Bemutatjuk a Választás mindenkié című kisokosunk második, frissített kiadását, amelyben a Mártát Magdolnának! kampány tapasztalatait kiegészítettük a győztes Pikót polgármesternek! kampány tapasztalataival is a C8 - Civilek Józsefvárosért szervezettel együttműködésben.
 A kisokos a helyszínen ingyen elvihető lesz, de minden adománynak nagyon örülünk, amivel a Közélet Iskolája munkáját támogatod. 
Udvarhelyi Tessza, a józsefvárosi Pikó kampány kampányfőnöke és a Közélet Iskolája társalapítója vezeti a választási kisokoshoz kapcsolódó kerekasztal-beszélgetést. Olyan vendégek vesznek részt a beszélgetésen, akik közel egy évvel ezelőtt jutottak be a települési önkormányzatokba vagy aktivistaként dolgoznak ellenzéki önkormányzatokkal. Közös bennük, hogy mindannyian civil szervezetek képviselőjeként kezdtek el foglalkozni a politikával és szeretnék megváltoztatni a közösségek és a hatalom viszonyát. Velük értékeljük az elmúlt hónapokat, beszélünk a sikerekről, a nehézségekről és a fejlődés lehetőségeiről és szó lesz arról is, hogy mit tanultunk eddig és hogyan látjuk a magyar demokrácia jövőjét.
 18:45-19:00 Torta és koccintás
Köszöntsük fel együtt a Közélet Iskoláját 6. szülinapja alkalmából. Légy a vendégünk egy szelet tortára és egy pohár pezsgőre!
 19:00-20:00 Szerveződj! társasjátékozás
Próbáld ki a Közélet Iskolája társasjátékát érdekvédelemről, kampányszervezésről és társadalmi igazságosságról!
 20:00 Varsányi szirének koncert - népszerű popszámokat feldolgozó lánykórus
 Ne felejts el készpénzt hozni, hiszen helyszínen támogathatod a Közélet Iskoláját támogatói italok és ajándékok vásárlásával!